Expositie Juillard

Répondre
Avatar du membre
Will
Modérateur
Modérateur
Messages : 4594
Enregistré le : 05 août 2010, 06:04
Localisation : Chez Nastasia

Expositie Juillard

Message par Will »

Het blog Blake , Jacobs et Mortimer van Laurent en Christian vermeldt een tentoonstelling rond het oeuvre van Juillard in het Antwerpse .

Inderdaad , naar aanleiding van het halfjaarlijks Stripweekend van 1 en 2 oktober , organiseert ’t Vlaams Stripcentrum een expositie gewijd aan Juillard . De tentoonstelling wordt opgebouwd met als hoofdthema Roodmasker , maar zal eveneens zeldzame edities , portfolio’s enz … van andere reeksen bevatten , zoals De 7 levens van de Sperwer , Wuivende Veder en uiteraard Blake en Mortimer .

Daarnaast besteedt de organisator bijzondere aandacht aan het zeer uitgebreide illustratie-materiaal buiten de stripwereld , zoals omslagillustraties , publicitaire werk , wijnetiketten enz ...

Met meer dan 3000 leden is ’t Vlaams Stripcentrum de grootste club van Vlaanderen . Zij beschikt over een stripbibliotheek met meer dan 30.000 titels , een infotheek , een videotheek , een curiosa-en stripwinkel , een antiquariaat en een indrukwekkend archief . De Juillard-tentoontenstelling , die gedurende een halfjaar opgesteld blijft , bevindt zich in de stripbibliotheek voor 16-plussers .

Info :
Expositie Juillard
Weekend van 01-02 oktober , van 10:00 tot 17:00 hr

’t Vlaams Stripcentrum vzw
Boomsesteenweg 335-337 (A12)
2610 Wilrijk/Antwerpen
Petit Pinailleur , provocateur de chance .
Répondre

Retourner vers « Blake en Mortimer in het Nederlands »