EPJ-box

Répondre
Avatar du membre
Will
Modérateur
Modérateur
Messages : 4594
Enregistré le : 05 août 2010, 06:04
Localisation : Chez Nastasia

EPJ-box

Message par Will »

Zoals eerder gemeld door het blog Blake , Jacobs et Mortimer, lag de B&M-verzamelbox met 13 E.P.Jacobs-albums op 12 oktober in de gespecialiseerde stripwinkels .
In tegenstelling tot wat de eerste afbeelding deed vermoeden , gaat het niet om een nederlandstalige uitgave van de reeds eerder uitgegeven versies van de kranten Le Monde en Le Soir . De albums zijn uitgebracht zonder linnen rug .

Dit is echter geen reden tot ontgoocheling . Uitgever Ballon Media heeft zich geen moeite gespaard om een schitterend collector’s-item op de nederlandstalige markt te brengen . De albums zijn van het zelfde type , dezelfde cover en hetzelfde formaat , als de gewone albums die normaal voor onze franse vrienden gereserveerd zijn . Met dit verschil dat de ruggen van de albums , mits korrekt gerangschikt van O (De U-straal) tot 12 (Sato 2) , het alomgekende embleem van Het Gele Teken vormen . Het geheel zit verpakt in een mooi ogende box .

En dit alles voor de prijs van 129 euro , niet eens 10 euro per album (in het frans kosten ze ongeveer 14 euro). Niet slecht , voor een gekartonneerde uitgave die makkelijker de tand des tijds doorstaat dan onze normale soft-cover versies . In elk geval , dit item is een zeer mooi en goedkoop pronkstuk voor elke Jacobs-fan die zijn B&M-verzameling iets meer cachet wil geven .

Foto’s van de box op het blog Blake, Jacobs et Mortimer :erca
Petit Pinailleur , provocateur de chance .
Répondre

Retourner vers « Blake en Mortimer in het Nederlands »